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RULE 13  CONTINUING EDUCATION 

*  *  * 

13.3   PROGRAMS WHICH QUALIFY 

*  *  * 

(i) For a holder of an active CPA license in multiple jurisdictions, continuing education courses

accepted by the jurisdiction of residents will be accepted. However, minimum requirements

prescribed in rule 13.2(a) must be met. A non-resident licensee seeking renewal of his or her license

shall be determined to have met the CPE requirement by meeting the CPE requirements for renewal of

a certificate/license in the state in which the licensee's principal place of business is located.

(1) All active licensees, regardless of residence, must complete 1 hour of Ethics CPE on

Arkansas State Board of Public Accountancy specific rules and laws as authorized by Board Rule 

13.2(a)(3).  

(2) Non-resident licensees may be asked to demonstrate compliance with the CPE renewal

requirements of the state in which the licensee's principal place of business is located through a CPE 

audit, as authorized by Board Rule 13.5(c).  

(3) If a non-resident licensee's principal place of business state has no CPE requirements for

renewal of a certificate/license, the non-resident licensee must comply with all Arkansas State Board 

of Public Accountancy CPE requirements for renewal of their Arkansas license. 
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